Forside

geografi

Møder

Valgfrie tv-kanaler - bland selv

Vor leverandør af tv-signaler tilbyder en vis valgfrihed, hvad angår tv-pakkerne. Indtil for nylig bestod valget kun i at vælge mellem de tre tv-pakkker: Grundpakke, Mellempakke og Fuldpakke.

Det er nu også muligt at sammensætte sin egen Mellem- eller Fuldpakke, uden at det koster ekstra bortset fra nogle engangsudgifter.

Har du en Mellempakke og vælger at have "Bland Selv", kan du selv vælge 10 af de 35 kanaler, som der er i mellempakken. Man kan vælge mellem cirka 100 kanaler, og man kan gratis skifte dem ud en gang om måneden.

Også med Fuldpakken kan man få "bland Selv".

Bemærk, at man ikke kan nøjes med Grundpakken og så købe tilkøbe sig adgang til kanaler oveni.

Bemærk også, at vi tidligere har skrevet, at man kan nøjes med Grundpakke. Det er altså desværre ikke tilfældet.

Ønsker man muligheden for selv at vælge, kræver det en YouSee Tv-boks eller YouSee kort samt en kortlæser (CA modul). Kortlæseren koster 299 kroner, men de fleste nyere fladskærme har sådan en. Endelig er der udgifter til pakkeskift. Det er 575 kroner.

Det første YouSee-kort er gratis.

Bemærk, at man til hvert tv skal anvende en boks eller et kort, hvis man ønsker at se sine valgfrie tv-kanaler på det pågældende tv. Hvis man ikke har det, kan man kun se grundpakken.

Hvis man er interesseret, så ring til YouSee på 70 70 40 70.

Nærmere oplysninger: Ring eller skriv til Jelling Radio. Se adresse øverst på forsiden.

Opdateret den 10.2.2017

TV-boks

Med en tv-boks kan man optage, starte forfra, spole og sætte programmer på pause. Se yderligere oplysninger her.

Men heller ikke her, er der nogen gratis frokost. En boks koster nu 30 kroner om måneden. Tidligere var prisen 90 kroner.

Opdateret den 10.2.2017

Ophør og udmeldelse

Ønsker man at udtræde af foreningen, skal det blot meddeles Jelling Radio og TV.  Det koster intet at melde sig ud, men skal der lukkes for signalet, koster det 575 kroner. Se adressen på forsiden.

Vær opmærksom på følgende: Har man betalt for et helt år, får man penge tilbage. Opgørelsen sker kvartalsvis. Ønsker man for eksempel at udmelde sig af foreningen pr. 1.7. , skal man senest give meddelelse om det den 10.6. Man vil så få penge retur for de to sidste af årets kvartaler.

Fristerne er altså således:

10.3. hvis ophør pr. 1.4. = penge tilbage for 3 kvartaler, hvis betalt for et år

10.6. hvis ophør pr. 1.7. = penge tilbage for 2 kvartaler, hvis betalt for et år

10.9. hvis ophør pr. 1.10 = penge tilbage for 1 kvartal, hvis betalt for et år

10.12 hvis ophør pr. 1.1. = ingen penge tilbage.